Ons verhaal

Even voorstellen…

Ik ben een vrolijke sportieveling die met haar man 2 gezellige koters heeft, Finn (4) en Lasse (2). Ik ben opgegroeid in Arnhem met 2 broers en woon ik nu al enige tijd op een fijne plek in Amersfoort. ontspanning, reizen, buiten zijn, sport en familie zijn belangrijk voor mij en daar krijg ik dan ook veel energie van. 
Naast 2 kids, een baan van 3,5 dag in de week en een man die veel in het buitenland zit is er never a dull moment….

Waarom Pietjepuk?

De beste deal scoren is voor mij een sport, of het nu gaat om vakanties, uitjes, restaurantjes of uren dwalen op Vinted. En dat laatste is echt een hobby geworden net als het verkopen van de kleding van mijn kids. Omdat ik het belangrijk vind dat de wereld ook leefbaar is als zij later groot zijn wil ik duurzame keuzes maken. Via PietjepukKleding.nl kan dit. En kan ik ook van mijn liefde voor mode en het scoren van de beste deals mijn werk maken.

Dat scoren van de beste items doe ik dus nu ook voor jou. Ik selecteer alleen de beste kwaliteit van mooie en het liefst duurzame merken, zodat jij niet meer uren hoeft te zoeken, of advertenties hoeft te maken, geen vervelend contact hoeft te hebben met potentiële kopers, niet tegen hoge verzendkosten aan loopt en geen foto’s hoeft maken. Dan wordt het verkopen en kopen van de mooiste tweedehands items voor jouw ukkepuk een feestje.

Kinderkleding inleveren?

Stuur (gratis) je kinderkleding naar ons toe of breng het langs in Amersfoort.

Kleding inleveren